Alaska Rättö

Serveringsbiträde

Om kandidaten

Jag är en flerspråkig och erfaren servitris som är alltid redo att ta nya utmaningar. Jag är social och stresstålig, och jag är alltid där för mina kollegor.

Mina egenskaper
Tålmodig, Artig, Utåtriktad, Lojal, Serviceinriktad, Lättlärd, Nyfiken
Färdigheter
Sociala färdigheter, Samarbetsförmåga, Serviceorientering
Mina intressen

Mina intressen är bl.a. katter, att läsa böcker och att lära mig nya språk.

Mina favorit böcker

Jag var en bokläsare och bokälskare när jag var yngre. Jag tycker att alla böcker jag läste, oavsett bokens kvalitet, lärde mig något nytt och användbart i framtiden. Jag kan därför inte välja en eller flera böcker som haft största påverkan på mig.

Mina referenser

Jag har för tillfället inga referenser.

Plats

Utbildning

S
Språkvetarprogrammet 2019-2022
Uppsala Universitet

· Huvudämne: Franska · Biämne: Lingvistik · 135/180 hp

S
Samhällsvetenskapsprogrammet (gymnasieexamen) 2015-2018
Lycée Francais Saint-Louis

Arbete & Erfarenhet

S
Serveringsbiträde (extra) 16 december 2021
Uppsala Konsert och kongress

· Jag har börjat jobba som servitris fr.o.m December 2021 · Jag serverar såväl rätter som drycker till kunderna och förbereder salarna inför olika evenemang. · Arbetet kräver att arbeta högt tempo, att ta eget ansvar, att samarbeta med kollegor och hovmästarna, och att snabbt lära sig nya saker .

V
Volontär 14 mars 2020
Uppsala katthem

· Jag har börjat volontärarbeta fr.o.m. Mars 2020 · Jag ansvarar för mattningen, mockning av kattlådor, städning av kattrummen samt katthemmet. · Jag ansvarar också för vård av sjuka katter och rasta, leka och ge sällskap till katterna. · Arbetet kräver att kunna kommunicera på ett precist och koncist sätt, att arbeta själv och i grupp, och att ta ansvar för sig själv och gruppen.

P
Praktikant 25 december 2015 - 15 januari 2016
Deutsche Pfandbriefbank

· Jag gjorde min PRAO inom ramen för mina studier på Franska Skolan i Stockholm hos en bank som är specialist på offentlig finansiering under året 2015. · Jag sammanställde information om framtida möjliga kunder och olika konferenser, mässor och events.

H
Hotellmedarbetare/Servitris (Heltid) 8 augusti 2022 - 8 oktober 2022
Gimo Herrgård

· Jag serverar rätter och drycker inför evenemang för både företag och privatpersoner. Evenemang inkluderar lunch, eftermiddagskaffe och middag. · Arbetet kräver att kommunicera med kollegor och andra personal, att ta egna initiativ och att arbeta under högt tryck.